Če je še katera takšna kot jaz, presedi večino dneva v pisarni in po možnosti celo pozabi jest kakšen dan… (ja, zadnja stvar, ki sem jo pojedla, je bila tista LCHF pica. 2 dni nazaj. Pride dan, ko nimaš časa razmišljati niti o hrani. :D)

Imam dobro novico! 🙂 Ni potrebno naročati pic, hamburgerjev (ok, jaz sem ga, ampak kakšnega povem čez 3 vrstice ;)) in ostalega fast food sranja. Sama se “trudim” jesti vsaj približno po načelih LCHF. Torej, čim manj OH in veliko zdravih maščob in beljakovin. Takšna hrana me nasiti za dolgo časa in nikoli se ne počutim, da bom “počila” po obroku.

 

Ker res ne morem videti več “navadne” dostave slabo pripravljene nekvalitetne hrane, sem so-podjetnice prosila za priporočilo zdravega dostavljalca in hitro odklikala na www.superbabi.si. Oh dear Lord, kakšna izbira!

Na koncu sem se odločila za LCHF (keto) burger s pečeno slanino in mandljevo bombetko (HEAVENLY!) in avokadov smoothie, da ne bi slučaaajno imela premalo. Mhm. Precenjujem kapaciteto mojega želodca. 😀

Po začetnih komplikacijah pri naročilu (moja krivda, ker sem locirana na ulici z drugim najbolj zakompliciranim imenom v Ljubljani – prva je Tbilisijska :D) je bila hrana dostavljena še vroča in zelo hitro.

Edina fotka, ki mi jo je uspelo narediti, preden sem planila na burger, žal.

Moram priznati, ko sem videla porcijo, sem mislila, da sem res naročila premalo. Z veliko mero samozavesti in poguma sem se zagnala v sočen burger… in končala pri polovici. Sem morala narediti 10 min pavze, kako nasiten je. Avokadov smoothie bo pa počakal do popoldanske malice.  Oboje je pa tako zelo okusno, da ne moreš verjeti, da je tole dejansko FIT obrok!

Cene se mi pa zdijo kar normalne, celo nizke, glede na to, da so LCHF obroki, ki imajo navadno kar nabite cene.

 

Skratka, absolutno priporočam! Zdravo, okusno in brez slabe vesti. 😉 Pa tudi LCHF sladice imajo! No, jaz definitivno ostajam redna stranka. 🙂