Obleci se primerno situaciji. Na delovnem mestu ne smeš imeti previsokih pet ali preveč ženstvenega outfita. Roza ni primerna za poslovno žensko, ne bodo te jemali resno. Najbolje bo, da oblečeš tisto klasično črno obleko, naj bo malo pod koleni ali malo nad koleni, zaprta do vratu, ne kaži ramen in hrbta. Bodi nevpadljivo naličena. Pazi, da ne privlačiš napačne pozornosti.

Pravil, kako se naj bi poslovna ženska oblačila je mali miljon. Ob tem vedno pomislim, na futuristične filme z roboti v ogromnih korporacijah, vse ženske so oblečene identično, konzervativno, izgledajo popolno v popolno polikanih oblačilih, v “malih” črnih oblekicah in s strogo spetimi lasmi.

Sicer sem tudi sama zagovornik tega, da v službo nikoli ne prideš neurejen, da se za dogodke urediš, nikakor pa ne podpiram omejevanja in konzervativnega pristopa do mode. Sicer se v druge ne vtikam, ampak pri nas v Sloveniji res pogrešam malce več raznolikosti in osebnega stila, kar se tiče oblačenja.

Moj outfit za včerajšnji Blogsi (kako smo se imeli, si lahko prebereš tukaj) mogoče ni bil čisto posloven, kar bi mogoče pričakoval, glede na to, da sem predstavljala tudi svoje podjetje, sem si pa dovolila izraziti svoj osebni stil in se stlačiti v najbolj kjut outfit, ki sem ga našla v omari. Kot mamica dvoletnika pač redko najdem priložnost, da obujem vrtoglavo visoke pete. 😉

“I could conquer the world barefoot, but I look so cute in heels.”

Blogsi

Blogsi

Blogsi

Blogsi

Blogsi

Blogsi

Blogsi

Blogsi

Blogsi

Blogsi

Oblečeno imam:

Top Zara (tista njihova klasika. Je ne prepoznaš? Mja, ker sem želela bolj zaprto, sem jo obrnila okrog. Smart, ane? :P)

Krilo Zara (ukradena iz prijateljičine omare, ker bolj pristaja mojemu stilu, ljubiteljica starih časov pač 😉 )

Salonarji Steve Madden (naročeni na Asosu, žal sem pobrala zadnje ;))

Torbica Mango

Za makeup ob nečloveški jutranji uri je poskrbela Ula Ažman.
Fotografija: Urška Golob, Prav posebno