Pred tremi tedni sem v roke dobila slavno Mommy bag. V črni različici, seveda. Čeprav sem imela v glavi, da je to res velika torba, me je vseeno presenetilo, kako velika je. En teden je stala nedotaknena na TV omarici v dnevni sobi, vedno na očeh, da sem jo občudovala, a z obžalovanjem, ker je nisem imela priložnosti uporabiti.

In potem sem se selila. Iz lastne pisarne namreč. Prvi delovni dan na novem delovnem mestu. Kar je pomenilo, da si moram v pisarno prinesti vse, kar potrebujem za delo.

Ker sem obsedena z multitaskingom (in ker je moj ljubi MacBook spet počen, ups), vedno nujno potrebujem še en monitor. 22 inčen. Ni ravno majhna zadeva.

Magic planner tudi ni v žepni obliki.

Dva telefona (Instagram ima omejitev 6 profilov na napravo, hešteg agenylife).

3 šminke.

Nešteto kablov.

Polnilec (če se mi posreči in ga v jutranji paniki sploh pograbim).

Rezervne kavbojke in majica (ostanki zaloge prodane spletne trgovine).

Ostali milijon stvari, za katere sploh ne vem, da jih imam v torbici.

Skratka, ogromno stvari.

Ampak mi je v enem poskusu uspelo preseliti VSE.

Like…. THIS! Ja, tudi monitor je not.

mommy bag

 

Še en plus, torba je nepremočljiva. Tale fotka je zgodovinska, po dolgem času NISEM pozabila dežnika. Drugače pač testiram, kako dolgo zdržim na dežju, preden sem premočena do kosti. Ups. 🙂

Hvala, Moja Mala Sobica za tole čudovito previjalno torbo, ki žal ne bo doživela svojega namena in bo služila kot #Mommy(lifesaver)bag, ki mi bo priskočila na pomoč vsakič, ko se bom v naglici vračala iz službe in vanjo poleg vsega naštetega (no, monitor ostaja v pisarni) tlačila še 1,5kg Granny Smith jabolk, 2 litra mleka, RedBulle in ostalo špecerijo, ki jo poskusim nagrabiti preden letim do sina.

Drugi lifesaver je pa Zarin plašček. 

Totalno zaljubljena vanj. Dovolj topel, da ga lahko oblečem zjutraj, ko se ob zori okenski polici od mraza tresejo še zadnji preživeli komarji (haloooo, kako je to možno) in hkrati dovolj tanek, da zdrži tudi toplejše temperature, ko popoldne domov vlečem mojo ljubo mommybag, ki takrat že poka po šivih.

Moja varna izbira, ko zjutraj nisem sposobna razmišljati, kaj paše k čemu (ker prvo kavo spijem šele v službi).

Uf, asociacija na (trenutno) overpriced Chanel mu pa prinese še dodatne plus točke!

mommybag

mommybag

mommybag

 

 

Sicer ne vem, koliko je razvidno iz zadnje slike, ampak the Millennial Blonde ni več blondinka. Vsaj tista sprana ne. 🙂 Moram reči, da sem se spremembe res veselila. No, čeprav je bil bolj tvegan podvig, ker sem se izvedbe lotila kar doma. Po 7 letih je bil kar šok. Spodej sem si pustila svetlejše lase, zgoraj pa precej potemnila (lahko bi rekli, da je bil desperate poskus DIY ombre). Nekaj dni sem potrebovala, da mi ni šlo na jok ob pogledu v ogledalo, nekaj pranj kasneje mi je pa že malo sprana barva prirastla k srcu. No, saj nimam druge, ker je priraščena na glavi. 😛

Očitno bo jesen sezona za velike spremembe. 😉

Love, V.