Odkar sem začela delati pri Sideri, se je moje družabno življenje spustilo na sibirske temperature. Poznaš tisto “My trash goes out more often than I do”? No, to. Plus, nisem kaj preveč vestna gospodinja, tako da že moje smeti ne grejo prevečkrat ven…

Na srečo se je tudi moj krog prijateljev tako oklestil, da imam blizu sebe po večini samo še ljudi, ki so prav tako zaposleni in motivirani, ali pa so to mamice. Bottom line – noben od nas nima preveč časa.

Bloga že dolgo nisem napisala. Bolje nič, kot pa plain, crappy vsebine, “samodanekajje”. Enostavno zmanjka ur v dnevu. Ampak današnji pogovor mi je dal motivacijo, da zapišem nekaj kratkega, v čemer se boste verjetno našle vse.

Po dolgem času se nama je s prijateljico, ki je mamica nagajivemu petletniku in “šefica” ene izmed bolje rastočih znamk pri nas, uspelo ujeti online v istem trenutku in sva si lahko izmenjali nekaj besed in si obljubili kavo v naslednjem tednu. Za katero RES upam, da bo realizirana! Kako je pa to izgledalo prej? Približno tako:

V. kliče T. nedosegljiva.

T SMS: Te pokličem nazaj, sem v avtu s tamalim.

V: ok.
T. kliče V. Se ne oglasim, ne vem zakaj, verjetno sem reševala krizno situacijo na ravni CIA s tamalim in njegovo tipično “terrible two-s” trmo. (Ni še dve. Baje najhujše šele pride).

T SMS: Si ok?

V SMS: Ja, te pokličem.

 

 

V SMS: Sori, sem pozabila.
V kliče T. Se ne oglasi.

T SMS: sem v avtu s tamalim.

V SMS: ok, te pokličem. (ne pokličem)

 

T kliče V. Se ne oglasim.
V kliče T: Sori, sem na sestanku, pokličem nazaj.

*Nekaj random wine meme smsov.*

 

… a moram ponavljat?

Skratka. Nimam pametnega nasveta. Vem, da sem včasih preveč izmučena, da bi odgovorila na SMS, ampak sem vsaj vesela, da imam prijateljice, ki razumejo zakaj. In jaz razumem njih. Vse gradimo svoje “imperije”, skrbimo za družine, zase… Neskončno vesela sem, da smo tako odrasle, da razumemo bistvo prijateljstva. Si stati ob strani. Razumeti, da neodgovorjen SMS ne leti v mapo “ignore”, ampak se ga razveselimo. Čeprav ne čutimo potrebe odgovarjati na vsako smešno sliko. Čeprav se te sliki iz srca nasmejemo.

Veste, kaj mislim.

Cenite takšne prijatelje. Jaz sem tukaj zadela terno. Pri več, kot samo eni.

 

Love, V.